witam. mam problem otoz kupilem nowa prase zwijajaca i przymierzam sie do zakupu nowej lub tez uzywanej owijarki i mam problem jaka firme wybrac?? prasa z metal fachu i owijarke tez mysle taka kupic. co wy na to ?? moze jakas inna firma?? i jeszcze jedno pytanie otoz czym sie rozni owijarka sipma od sipmy tekla?? oprocz tego ze cena.
Ja kupowalem w tamtym roku owijarke sokolki czyli metalfachu. Nie narzekalem na nia. Taka sama jak każda inna. A tekla tez niczym sie zbytno nie rozni,moze troszke inna konstrukcja i cena do góry bo placisz za marke.
Ostatnio zmieniony przez kowal1988.21 2010-03-23, 07:27, w całości zmieniany 1 raz
[quote="kowal1988.21"]A tekla tez niczym sie zbytno nie rozni,moze troszke inna konstrukcja i cena do góry bo placisz za marke.[/quo] Nie tylko przy produktach sipmy płaci się za markę.Polecam owijarki metalfach
Mam Sipmę i są tylko "Tekla" wybierasz na folię 750 i robisz bez obaw. Co marka to marka. Więc dlaczego nikt nie kupi Fotona tylko każdy bierze JD ? oto jest pytanie Więc ja się nie zastanawiałem i wziąłem Sipmę
teraz chce kupic owijarke dla siebie a moze i troszke w uslugi bardziej wolalbym jakas uzywke tylko czy jest sens kupowac uzywana czy lepiej nowa wiadomo ze nowe to nowe tylko uzywka to do jakiej kwoty sie oplaci kupic?? sadze ze nie wiecej jak 4500 zl. a jak wy sadzicie?? co do kwoty?
Mam sipme i jest dobra. Słyszałem ze owijarki z metal hach nie są chyba dobre że lepsza sipma. Ja teraz może bede kupował balarke z metal-fach a owijarke z sipmy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum